Kod Adı Kırlangıç 2. sezonu yakında başlıyor

10/8/2024

Kod Adı Kırlangıç, yeni sezonuyla ekranlara geri dönüyor. Yiğit Efe ve arkadaşlarının teknoloji okulunda geçecek maceraları, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatacak. Okulun gizemli kapısı ve geçmişe dayanan sırlar, Kod Adı Kırlangıç kahramanlarını 2. sezonda tehlikeli bir mücadeleye sürükleyecek.

Kod Adı Kırlangıç 2. sezonu yakında başlıyor


TRT 1’in sevilen dizisi Kod Adı Kırlangıç, ikinci sezonuyla izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Yeni sezonda, Yiğit Efe ve arkadaşları teknoloji okuluna başlar ve burada eski rakipleriyle karşı karşıya gelirler. Okul ise geçmişten gelen gizemli sırlarla doludur ve özellikle altındaki gizemli kapı kahramanlarımızı gizemli bir maceraya götürecek.

Macera dolu bir sezon geliyor

Yakında izleyicilerle buluşacak olan Kod Adı Kırlangıç'ın yeni sezonunda, Yiğit Efe ve arkadaşları teknoloji okuluna başlıyor. Ancak onları bekleyen sürpriz, eski rakipleriyle aynı okulda yollarının kesişmesi olacak. Okul, geçmişten gelen gizemlerle dolu bir yapıya sahip ve en büyük sır, altındaki esrarengiz kapıda saklı. Yiğit Efe ve ekibi, bu sırları çözmeye çalışırken eski düşmanlar ve yeni tehlikelerle karşı karşıya kalacaklar. Yönetmenliğini Emir Khalilzadeh’in yaptığı Kod Adı Kırlangıç’ın 2. sezonu yakında TRT 1 ekranlarında olacak.

Kod Adı Kırlangıç kadrosu genç yeteneklerle dolu

Teknoloji tutkunu gençlerin maceralarını anlatan Kod Adı Kırlangıç dizisinde birbirinden yetenekli genç oyuncular yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Ali Kayra Gürel (Yiğit Efe), Elif Kurtaran (Zeynep), Göktuğ Yıldırım (Tonguç), Damla Nida Kurtaran (Müge), Hakan Küçükçeşme (Aslan), Musa Özgeç (Şahin), Ceylin Selin Arslan (Güneş), Şeyma Cömert (Ayça), Kadir Bertan (Mars) gibi başarılı genç oyuncuların yanı sıra; Serkan Şenalp (Selim), Gizem Arıkan (Sevgi), Seren Deniz Yalçın (Ece Hoca), Altan Erkekli (Lütfi Müdür), Serra Tankal (Leyla Hoca), Serkan Ercan (Korkut Hoca), Cem Zeynel Kılıç (Tekin Hoca), İlayda Yıldırım (Muazzez Hoca), Korhan Herduran (Aspar), Ayhan Taş (Kamil) ve Yasim Çam (Sadi) gibi başarılı isimler de rol alıyor.

Kod Adı Kırlangıç 2. Sezon Fragmanı