Kod Adı Kırlangıç teknoloji dolu bir sezonla geliyor

10/18/2024

TRT 1’in sevilen dizisi Kod Adı Kırlangıç, yeni sezonun ilk bölümüyle 20 Ekim Pazar günü izleyiciyle buluşuyor. Genç teknoloji tutkunu gençlerin yer aldığı Kod Adı Kırlangıç’ın ilk bölümü, teknolojinin merkezi Teknofest’te geçiyor. Kırlangıç ekibi, büyük yarışmaya hazırlanırken zorlu rakiplerle karşı karşıya gelecek.

Kod Adı Kırlangıç teknoloji dolu bir sezonla geliyor


TRT 1’in büyük ilgi gören dizisi Kod Adı Kırlangıç, 20 Ekim Pazar günü yeni sezonuyla ekranlara dönüyor. Genç kahramanların teknoloji dünyasındaki başarılarını konu alan dizi, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatmaya devam edecek. Yeni bölümde Kırlangıç ekibi, Teknofest’te düzenlenen Makeathon yarışmasında büyük bir mücadeleye girecek.

Genç teknoloji tutkunları yarışmaya hazırlanıyor


Kod Adı Kırlangıç’ın yeni bölümünde, genç kahramanlar Adana’da düzenlenen Makeathon yarışmasına katılmak üzere yola çıkıyor. Yarışma öncesi hazırlıklarını Deneyap atölyelerinde tamamlayan Kırlangıç ekibi, mühendislik okuluna kabul edilme hayalini gerçekleştirmek için zorlu rakiplerle karşılaşacak. Yeni sezonda izleyiciler, gençlerin teknoloji tutkusunu ve yaşadıkları heyecanı paylaşacak.

Aslanlar grubunun başı dertte


Ekip yarışmaya hazırlanırken diğer yandan hayalet korkusu, Aslanlar ve Aspar üzerinde büyük bir etki yaratmıştır. Ancak bu kaygılardan kurtulmak isteyen ekip, Selim’in önerisiyle mühendislik okulunun sınavına katılmaya karar verir. Fakat Aslan'ın şirketteki işine son verilmesi ve kimsesiz kalması, her şeyin belirsizleşmesine yol açar. Bu sırada Yiğit, bilekliğinden bir işaret alamadığı için umudunu iyice kaybetmiş durumdadır.

Kırlangıçlar, büyük yarışmada başarı elde edebilecekler mi? Onları zorlayacak büyük engel ne olacak? Aslanlar, Hayalet tehlikesine karşı nasıl önlem alacaklar? Kırlangıçları okulda bekleyen gizemli sır ne? Tüm bu soruların yanıtları 20 Ekim'de yayınlanacak Kod Adı Kırlangıç’ın yeni bölümünde ortaya çıkacak.

Kod Adı Kırlangıç 27. Bölüm Fragman