Real Madrid - Atalanta UEFA Süper Kupa maçı TRT 1'de

8/14/2024

Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid, UEFA şampiyonu Atalanta ile Süper Kupa finalinde karşılaşıyor. Bu heyecan verici mücadeleyi TRT 1’den naklen izleyebilirsiniz.

Real Madrid - Atalanta UEFA Süper Kupa maçı TRT 1'de


UEFA Avrupa Ligi’ni müzesine götüren Atalanta, geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla dikkat çekmişti. Eflatun-beyazlılarda ise gözler genç yıldız Arda Güler’de olacak. Real Madrid yeni sezona kupayla başlamayı hedefliyor.

Atalanta ise Bundesliga şampiyonu Bayer Leverkusen'i mağlup ederek Avrupa Ligi kupasını müzesine götürmüştü. Atalanta tarihinde ilk kez Avrupa kupasını kazanma başarısı gösterdi. Real Madrid - Atalanta mücadelesi Varşova Ulusal Stadyumu’nda oynanacak.

UEFA Super Kupa Maçı 14 Ağustos Çarşamba Günü TRT 1 Ekranlarında

UEFA Avrupa Kupasi sampiyonu Atalanta ve Şampiyonlar Ligi'nin lider takimi Real Madrid, UEFA Süper Kupa'nın final maçında karşı karşıya geliyor. Heyecan verici müsabaka bu akşam saat 22.00'de TRT 1, TRT Radyo 1 ve Türkiye'nin dijital platform tabii'den canlı yayınla futbolseverlerle buluşacak.

UEFA liglerinin Türkiye'deki tek adresi olan TRT, özel yayınlarla dünya futbolunun rüzgârını ekranlara taşımaya devam edecek.