Teşkilat reyting sonuçlarında zirvede yerini aldı

10/21/2024

TRT 1’in heyecan ve aksiyon dolu dizisi Teşkilat, 20 Ekim Pazar akşam yayınlanan 116. bölümüyle izlenme rekorları kırdı. Teşkilat, total’de 7.25, AB’de 7.32 ve ABC1’de 7.79 izlenme payı alarak Pazar akşamının en çok izlenen programı oldu. Milyonları ekran başına kilitleyen Teşkilat, yeni döneminde her bölümüyle heyecanı dorukta tutuyor.

Teşkilat reyting sonuçlarında zirvede yerini aldı


TRT 1’in sevilen dizisi Teşkilat, her hafta izleyiciyi ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Dizinin 20 ekim Pazar akşam yayınlanan 116. bölümü izlenme oranlarıyla zirveye yerleşti. Aksiyon dolu sahneleri ve gerilim yüklü olay örgüsüyle dikkat çeken bölüm, izleyicileri bir kez daha ekrana kilitledi. Altay ve ekibinin düşmanlarına karşı verdikleri mücadele yeni bir dönemin habercisi oldu.

Altay ve ekibi tuzakla karşı karşıya

Teşkilat, 116. bölüme izleyicilerin soluksuz izlediği bir operasyonla başladı. Altay, kardeşinden gelen bir telefonla sarsılırken ekip hemen harekete geçerek tehlikenin yerini tespit etme çalışmalarına başladı. Ancak telefon sinyali ile ulaştıkları adreste Selen yoktu. Operasyon sırasında yaşanan beklenmedik gelişmeler ve kendilerini kurulan tuzak, Altay ve eski ekibinin hayatını tehlikeye attı.

Korkut masada istediğini aldı

Ekip operasyonda iken Korkut’un masada elde ettiği başarı, diziye damga vuran anlardan biri oldu. Korkut’un masada sert çıkışıyla ortam bir anda gerildi, ancak bu hamlesi ona istediği sonucu getirdi. Kraliçe’ye ulaşmak için yürüttüğü operasyon sırasında fazlasıyla dikkat çeken Korkut, Akif Başkan’dan uyarı aldı. Aynı zamanda, Sedat ve Güniz’in rahatsızlığını daha da artıran Korkut, göz hapsine alındı. Sedat ve Güniz, Korkut’a karşı planlarını devreye sokarak Zeynep’i İstanbul’a getirdi. Kardeşiyle yüz yüze gelen Korkut, hiç beklemediği bir karşılaşmanın şokunu yaşadı.

Tehlikeli şifre ve kurtarma operasyonu

Teşkilat, düşmanların hedefindeki nükleer silahlar tespit edilince tüm gücüyle harekete geçti. Kate, Altay’dan şifreyi almak için Selen’i kullanmayı planlarken Altay canını tehlikeye atarak Makinist’le buluştu. Şifreyi ele geçiren Kate’in sürprizlerle karşılaşması ise olayların seyrini değiştirdi. Bilgisayardaki veriler Teşkilat’a aktarılmaya başlarken Altay’ın hayatı da tehlikedeydi.

Neslihan’dan hayati bir karar

Veri akışının kesilmesi üzerine Neslihan, düşmanın elindeki nükleer çanta için imha protokolünü devreye soktu. Herkesin peşinde olduğu çantanın havaya uçurulmasıyla birlikte hem Neslihan hem de ekip için yeni bir dönem başlamış oldu. Yenilenen kadrosu ve hikayesiyle izlenme rekorları kıran Teşkilat Altay’dan Tuna’ya, heyecan dolu yeni bölümleri, her Pazar TRT 1’de izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

diğer haberler: