Lingo Türkiye Yeni sezon 30 Eylül Pazartesi günü başlıyor

9/27/2024

Kelime yarışmalarının vazgeçilmezi “Lingo Türkiye”, 30 Eylül’den itibaren hafta içi her gün TRT 1’de izleyiciyle buluşuyor. Eğlence ve strateji dolu yarışma, büyük ödül fırsatlarıyla heyecanı iki katına çıkarıyor. Geçtiğimiz sezonun en çok izlenen programlarından biri olan Lingo Türkiye, bu sezon 150.000 TL ödülle daha iddialı geliyor.

Lingo Türkiye Yeni sezon 30 Eylül Pazartesi günü başlıyor


Tüm dünyada en sevilen yarışma formatlarından biri olan Lingo Türkiye, 30 Eylül itibarıyla yeniden ekranlara dönüyor. Hafta içi her gün saat 18.00'de TRT 1'de yayınlanacak program, heyecan dolu bölümleriyle izleyicilere keyifli anlar yaşatacak. Yarışma, strateji ve kelime bilgisi gerektiren etaplarıyla büyük ödüller kazandırmaya devam ediyor. Bu sezon, her etapta ödüller iki katına çıkacak ve süper Lingo ödülü tam 150.000 TL olacak.

Yeni sezonda daha fazla eğlence ve strateji seyircileri bekliyor


Lingo Türkiye’de yeni sezonda yarışmacılar kıyasıya yarışırken izleyiciler ekranları başında eğlenceli ve heyecan verici dakikalar yaşayacak. Yarışmacıların her bölümde artan ödüllere sahip olmak için stratejilerini konuşturacağı doyasıya rekabete hazır olun. yarışmacıların rekabetini daha da artıracak. Ödüller her etapta ikiye katlanırken, 7 harfli süper Lingo ödülü tam 150.000TL olacak. Sunuculuğunu Kemal Uçar’ın yaptığı Lingo Türkiye, hafta içi her gün ana haber öncesi saat 18.00’de TRT 1’de olacak.