Lingo Türkiye'de büyük ödül heyecanı yaşandı

10/21/2024

TRT 1’in heyecanla takip edilen kelime yarışması Lingo Türkiye’de yarışan Belgin ve Dirim, büyük ödülü kazandı. Yarışmada heyecan dolu anlar yaşanırken kazanan çift toplamda 196.000 TL ödülün sahibi oldu.

Lingo Türkiye'de büyük ödül heyecanı yaşandı


TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve Türkiye’nin en çok kazandıran kelime yarışması Lingo Türkiye, yine unutulmaz bir bölüme sahne oldu. Kemal Uçar’ın sunumuyla gerçekleşen 158. bölümde Belgin ve Dirim, kıyasıya bir mücadele sonucunda büyük ödülü kazandı. Üçüncü etapta doğru tahminleriyle 23.000 TL’ye ulaşan ikili, final etabında ise başarılarını ikiye katlayarak yarışmayı zirvede tamamladı. Finaldeki "Gezegen" kelimesini doğru tahmin etmeleri, 196.000 TL'lik büyük ödülü onlara getirdi.

Heyecanlı yarışmanın galibi Belgim ve Dirim oldu


Lingo Türkiye’nin 158. bölümünde Belgin ve Dirim, Çisil ve Can, Selinay ve Gizem çiftleri heyecan dolu bir yarışma ortaya koydu. Yarışmanın finalinde 7 harfli kelimeyi yalnızca 13 saniye kala doğru tahmin eden Belgin ve Dirim çifti, toplamda 196.000 TL kazanarak büyük ödülün sahibi oldular. Yarışmacıların kıyasıya mücadelesi ve her an artan heyecan, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Lingo Türkiye, birbirinden heyecanlı ve eğlenceli bölümleriyle hafta içi her gün saat 17.45’te TRT 1’de ekranlara gelmeye devam edecek.