Gönül Dağı 143. bölümüyle ekranlara dönüyor

9/6/2024

Gönül Dağı dizisinin beşinci sezonu 143. bölümüyle başlıyor. Heyecanla beklenen yeni bölüm 7 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.

Gönül Dağı 143. bölümüyle ekranlara dönüyor


Gönül Dağı’nın yeni sezonunda, Gedelli kasabasında hüzün ve sevinç bir arada yaşanacak. Kaya ailesini ve kasaba halkını bekleyen sürpriz olaylar izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Gönül Dağı 143. bölümü ile 7 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de ekranlarda olacak.

Kaya ailesi sürprizlerle karşı karşıya


Kaya ailesi, Zahide'nin ölümünün ardından yas tutarken, kasabaya amcaoğullarının deprem icadını tebrik etmek için gelen yetkililer endemik bitki arayışına girer. Ancak yetkililerin aslında dolandırıcı olduğunu fark eden amcaoğulları bu durumdan kurtulmanın yollarını aramaya başlar.

Taner’i şaşırtan karşılaşma


Taner, İrfan'ın mezarını ziyaret ederken, kendi babalarının da burada yattığını iddia eden iki kardeşle karşılaşır. Bu karşılaşma, Taner’i büyük bir ikilemle baş başa bırakır.

Ciritçi’nin Zahide çiçeği arayışı

Ciritçi, Zahide Çiçeği'ni bulmak amacıyla tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Ciritçi’yi bu yolculukta büyük engeller ve zorluklar bekliyordur.

Sedef ve İsmet’in beklenmedik kararı


Sefer, Zahide'nin emanetlerini korumaya çalışırken Sedef ve İsmet’in okula gitmeme kararıyla büyük bir şaşkınlık yaşar. Sefer, çocukları bu kararlarından için büyük bir çaba sarf eder.

Gönül Dağı’nın beşinci sezonu, Ferhat Eşsiz’in yapımcılığında, Yahya Samancı ve Aslı Kahraman’ın yönetmenliğinde devam ediyor. Senaryosu Ali Asaf Elmas ve Teoman Gök tarafından kaleme alınan dizide başrollerde Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu yer alırken onlara Nazlı Pınar Kaya, Melis Sevinç, Hazal Çağlar ve diğer birçok ünlü oyuncu eşlik ediyor.

Gönül Dağı 143. Bölüm Fragmanı

diğer haberler: