Gönül Dağı 148. bölümde izleyiciyi neler bekliyor?

10/11/2024

Gönül Dağı, yeni bölümüyle 12 Ekim Cumartesi akşamı TRT 1’de saat 20.00’de izleyiciyle buluşacak. Gönül Dağı’nın 148. bölümünde Taner, amcaoğullarına yeni icadıyla ilgili heyecan verici planlarını anlatırken Asuman hayalini kurduğu sunuculuk kariyerine adım atacak.

Gönül Dağı 148. bölümde izleyiciyi neler bekliyor?


Gönül Dağı 148. bölümde Taner, amcaoğullarıyla yeni bir icat üzerinde çalışmak için harekete geçer. Asuman ise hayallerine çok yaklaşarak müzik programında sunuculuk yapmaya hazırlanır. Öte yandan, Ciritçi Abdullah ve Hüseyin, İrfan'ı ziyarete gitmeye karar verir. Ancak İrfan, ailesiyle birlikte Almanya'ya dönme planları yapmaktadır. İzleyenlere hem heyecanlı hem de duygusal anlar yaşatacak yeni bölüm 12 Ekim Cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarında olacak.

Taner’in yeni icadı

Gönül Dağı’nın yeni bölümünde bir süredir zor günler geçiren Taner, uzun bir aradan sonra eski heyecanını geri kazanır ve amcaoğullarına yeni bir icat planından bahseder. Üç mucit kuzeni yeniden iş başına toplayacak yeni icadın ne olduğunu izleyiciler 148. bölümde öğrenecek.

Asuman’ın sunuculuk kariyeri

Gönül Dağı’nda Asuman, hayalini kurduğu sunuculuk kariyerine adım atıyor. Müzik programında sunucu olarak yer alacak olan Asuman’ın, program sırasında karşılaşacağı aksilikler izleyicileri ekrana kilitleyecek.

İrfan, Almanya’ya geri mi dönüyor?

Ciritçi Abdullah, Hüseyin ile birlikte yıllar sonra ortaya çıkarak herkesi şaşırtan İrfan’ı ziyarete girmeye karar verir. Ancak İrfan ailesi ile birlikte Almanya’ya dönmeye karar vermiştir. İrfan yeniden gurbete gidebilecek mi, Ciritçi Abdullah bu karara nasıl bir tepki verecek sorularının yanıtlarıyla Gönül Dağı 148. bölümü 12 Ekim Cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarında olacak.

Gönül Dağı 148. Bölüm Fragman

diğer haberler: