Gönül Dağı en iyi dizi ödülünün sahibi oldu

10/23/2024

TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı, Best Of Rumeli’de iki ödül kazandı. Gönül Dağı en iyi dizi kategorisinde ödülün sahibi olurken başrol oyuncusu Berk Atan, En İyi Erkek Oyuncu seçildi. Best of Rumeli ödül töreninden iki önemli ödülle ayrılan Gönül Dağı’nın 150. bölümü 26 Ekim Cumartesi günü izleyicilerle buluşacak.

Gönül Dağı en iyi dizi ödülünün sahibi oldu


TRT 1’in fenomen dizisi Gönül Dağı, Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu (RUBAFED) tarafından düzenlenen “Best Of Rumeli” ödül töreninde büyük bir başarıya imza attı. İstanbul Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleşen törende dizi, “En İyi Dizi” seçilirken, başrol oyuncusu Berk Atan “En İyi Erkek Oyuncu” ödülüne layık görüldü. Ödül sahipleri bir milyon kişinin oyuyla belirlendi.

Boşnak kökenli Berk Atan törende büyük ilgi gördü

Gönül Dağı’nın aldığı ödüllerle öne çıktığı törenin en dikkat çeken anlarından biri Berk Atan’ın Boşnakça konuşması oldu. Rumeli kökenli olduğunu belirten Atan, sahnede yoğun ilgiyle karşılandı. Balkanlar ve Türkiye’deki soydaşlarına teşekkür ederek, Gönül Dağı ekibinin selamlarını iletti. Atan’ın bu konuşması, izleyicilerden büyük alkış topladı ve gecede unutulmaz anlardan biri olarak hafızalara kazındı.

Yapımcı Ferhat Eşsiz’den teşekkür mesajı

Gönül Dağı dizisinin yapımcısı Ferhat Eşsiz, kazandıkları ödüllerin ardından tüm Rumeli halkına ve izleyicilere teşekkür etti. 5. sezona giren Gönül Dağı’nın bu kadar ilgi görmesinden büyük mutluluk duyduklarını belirten Eşsiz, tüm ekip adına ödülleri kabul ettiklerini söyledi. Eşsiz, “Bu sevgi seline layık olmaya çalışacağız” diyerek izleyicilere olan bağlılıklarını dile getirdi.

Unutulmaz bir ödül gecesi yaşandı

Ödül töreni boyunca Berk Atan’ın hayranları ünlü oyuncuyla fotoğraf çektirmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Gönül Dağı’nın Taner’i Berk Atan, hayranlarıyla sohbet ederek soruları yanıtladı. Balkanlar’dan çok sayıda siyasetçi, sanatçı ve büyükelçinin katıldığı gecede, Nakem folklor ekibinin sergilediği gösteri beğeni topladı. Makedon müziğinin önde gelen isimleri Suzan Gavazova, Shkurte Fejza, Onur Baytan ve Senidah'ın sahne aldığı konserler ise izleyiciler tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

diğer haberler: