Kara Ağaç Destanı 21. bölümde Ömer ve Sultan’ın kararı ne olacak?

10/17/2024

Kara Ağaç Destanı’nın 2. sezon 21. bölümü 18 Ekim Cuma akşamı saat 20.00’da TRT 1 ekranlarına gelecek. Ömer ve Sultanın vermesi gereken zor karar, Celal Ağa’nın Ömer’i bulmak için yaptıkları, Asiye ve Zeynep’i bekleyen kaderleri ve daha fazlası merakla beklenen Kara Ağaç Destanı 21. bölümde olacak.

Kara Ağaç Destanı 21. bölümde Ömer ve Sultan’ın kararı ne olacak?


TRT 1’in sevilen dram dizisi Kara Ağaç Destanı, 21. bölümüyle izleyicilere yine soluksuz bir seyir sunmaya hazırlanıyor. Ömer’in, Sultan’ı düğünden kaçırmasıyla başlayan olaylar, köyde büyük bir karmaşaya yol açıyor. Bir yandan Celal Ağa bir yandan da jandarma Ömer’in peşine düşerken Ömer ve Sultan’ı zorlu bir karar bekliyor.

Ömer ve Sultan’ın kaçışı ortalığı birbirine katacak

Celal Ağa, Ömer’i saklandığı yerden çıkartmak için Raziye’yi alıkoyar. Ömer, haberi alınca Raziye’yi kurtarmak için harekete geçer. Konakta Ömer ve Sultan’ın yakalanmaması için gizlice yardım eden Asiye ve Zeynep de büyük bir tehlike ile karşı karşıyadır. Ömer, Raziye’yi kurtarabilecek mi, yoksa bu girişimi ona pahalıya mı mal olacak? Asiye ve Zeynep yardımlarının bedelini nasıl ödeyecek? Tüm soruların yanıtları 18 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak olan yeni bölümle TRT 1 ekranlarında olacak.

Kara Ağaç Destanı 21. Bölüm 1. Fragman

Kara Ağaç Destanı 21. Bölüm 2. Fragman

Kara Ağaç Destanı 21. Bölüm 3. Fragman