Kara Ağaç Destanı’nın 2. sezonu 13 Eylül’de izleyiciyle buluşuyor

9/12/2024

Kara Ağaç Destanı, merakla beklenen ikinci sezonunun ilk bölümü 13 Eylül Cuma günü TRT 1 ekranlarına geliyor. Ömer, öğrendiği büyük sırla beraber büyük bir çıkmaza girer. Celal Ağa ise Raziye'nin geçmişine dair şok edici gerçeklerle yüzleşir. Gerilim ve heyecan dolu yeni bölüm izleyicileri ekrana kilitleyecek.

Kara Ağaç Destanı’nın 2. sezonu 13 Eylül’de izleyiciyle buluşuyor


Kara Ağaç Destanı 16. bölümde, Ömer, öğrendiği büyük sırla ailesini korumak için zor bir karar vermek zorunda kalacak. Sultan, Asiye ve Raziye, Ömer’i durdurmaya çalışsa da Ömer’in bir karar vermesi gerekecek. Celal Ağa ise Raziye’nin doğumuna dair öğrendiği gerçekler karşısında daha büyük bir yüzleşmeye hazırlanıyor.

Ömer büyük bir sırrı öğreniyor

Ömer, öğrendiği sırla büyük bir çıkmazın içine düşer. Ya susup her şeyi saklayacak ya da sevdiklerini korumak için savaşacaktır. Sultan, Asiye ve Raziye’nin uyarılarına rağmen Ömer, önemli bir karar vermek zorundadır.

Celal Ağa, Raziye’nin doğumunu araştırıyor

Celal Ağa’nın, Raziye’nin geçmişiyle ilgili şüpheleri devam ediyor. Ayten’in Raziye’nin ebesinin kızı olduğunu öğrenen Celal Ağa bu gerçekle yüzleşebilecek mi?

Ömer sevdiklerini koruyabilecek mi?

Ömer, ailesinin tehlikede olduğunu fark ettiğinde harekete geçer. Sevdiklerini korumak için aldığı karar, onu geri dönüşü olmayan bir yola sokar. Büyük sırrı öğrenen Celal Ağa’nın ne yapacağı ise merakla bekleniyor.

Kara Ağaç Destanı 16. Bölüm 1. Fragman

Kara Ağaç Destanı 16. Bölüm 2. Fragman