Kara Ağaç Destanı’nın yeni bölümünde neler olacak?

10/11/2024

Kara Ağaç Destanı 20. Bölüm, 11 Ekim Cuma günü TRT 1 ekranlarında olacak. Yeni bölümde Ömer, idam kararıyla yüzleşirken Sultan sevdiği adamı kurtarmak için büyük bir fedakarlık yapacak. Celal Ağa’nın hazırladığı planlar, Ömer’in Alaz Ahmet’le anlaşması, Sultan’ın başına gelenler ve merak edilen her şey Kara Ağaç Destanı yeni bölümüyle Cuma akşamı TRT 1’de.

Kara Ağaç Destanı’nın yeni bölümünde neler olacak?


Kara Ağaç Destanı 20. bölümde Celal Ağa, mahkemede Ömer’in idam kararını çıkartmak için tüm kozlarını oynar. Sultan, bu kararı durdurmak için her şeyi göze alarak Celal Ağa’yla bir anlaşma yapar. Ömer ise Sultan’ın onu kurtarmak için kendisini feda ettiğini öğrenince öğrenip hapisten kaçmanın yollarını arar.

Ömer ve Sultan’ın aşkı zorlu bir sınavdan geçiyor

Kara Ağaç Destanı 20. Bölüm, heyecan ve dram dolu olaylarla izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Celal Ağa, Ömer’in idam kararı için gerekli olan belgeleri toplar ve Sultan’ı köşeye sıkıştırır. Sultan ise Ömer’i kurtarmak için Celal Ağa’nın şartlarını kabul ederek büyük bir fedakarlık yapar. Bu anlaşmanın sonucunda Sultan ile Kadri’nin düğünü gerçekleşecektir. Ömer ise bu haberi aldıktan sonra hapishaneden kaçmak için Alaz Ahmet’ten yardım ister.

Kara Ağaç Destanı oyuncu kadrosu

Cem Akyoldaş’ın yönetmenliğini üstlendiği Kara Ağaç Destanı’nın senaryosunu Mustafa Becit kaleme alıyor. Başrollerde Olgun Şimşek, Emre Kıvılcım ve Meltem Akçöl gibi isimlerin yer aldığı yapım, oyuncu kadrosuyla da göz dolduruyor. Kara Ağaç Destanı oyuncuları arasında Özlem Conker, Merih Öztürk, İsmail Hakkı, İpek Karapınar, Baran Bölükbaşı, Erkan Bektaş, Gülçin Hatıhan, Sevtap Özaltun, Mehmet Güler, Süreyya Kilimci, Yeşim Gül, Deniz Altan ve Eray Ertüren de yer alıyor. Kara Ağaç Destanı, güçlü hikayesi ve başarılı oyunculuk performanslarıyla izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Kara Ağaç Destanı 20. Bölüm Fragman