Kara Ağaç Destanı yeni sezon başlıyor

9/5/2024

Kara Ağaç Destanı’nın ikinci sezonu 13 Eylül'de TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Tüm taşların yerinden oynayacağı Kara Ağaç’ta seyirciyi büyük sürprizler bekliyor.

Kara Ağaç Destanı yeni sezon başlıyor


Kara Ağaç Destanı, ikinci sezonuyla 13 Eylül Cuma akşamı ekrana dönüyor. İlk sezonun ardından suların durulmadığı kasabada, büyük sırların ortaya çıkmasıyla yeni bir dönem başlıyor. Yayınlanan fragman, heyecan dozunu artırarak izleyiciyi ekran başına kilitleyecek.

Kara Ağaç’ta gerçekler ortaya çıkıyor


Kara Ağaç Destanı yeni sezonda, Ömer gerçekleri öğrenmesi ile birlikte kasaba karışacak. Celal Ağa, yıllardır koruduğu itibarını kaybetme korkusuyla hareket ederken, Ömer geçmişle yüzleşiyor. İki karakterin Kara Ağaç’ın geleceği için vereceği kararlar, dizinin yeni sezonunda merakla beklenen olaylardan biri olacak.

Ömer ve Sultan’ın zorlu sınavı


Ömer ile Sultan’ın aşkı yeni sezonda büyük bir sınavla karşı karşıya kalacak. Ömer ve Sultan karşılarına çıkan zorluklara göğüs gerebilecek mi? Kara Ağaç Destanı’nın yeni bölümleri bu soruların yanıtlarını verirken, izleyiciyi de büyük sürprizler bekliyor.

Kara Ağaç Destanı Yeni Sezon Fragmanı



Kara Ağaç Destanı yeni sezon ilk bölümüyle 13 Eylül Cuma TRT 1’de.