Pastane


Bu bölümün tamamı ve daha fazlası Tabii’de!

Pastane 174.Bölüm

Pastane 174.Bölüm. Haydi gelin bugün sizinle önce güzel bir ISPANAKLI GüNEŞ BöREK, ardından şekliyle gönlümüzü fethedecek KUĞU KURABİYE yapalım. Bugün bir de sürpriz yapıp erkenden yaza hazırlanmanıza yardımcı olacak öDEM ATICI çAY tarifi verelim. Hem yemeklerimizi yapıp hem de ıspanağın bitmez tükenmez faydalarından tutun da, mutfakta kullanılan üniformaların özelliklerine... askeri üniformaların neden HAKİ renkte olduğunun hikayesinden alın da, Uşak'ın yöresel yemeği ŞAŞTIM AŞI'nın hepinize “vay be” dedirtecek hikayesine varana kadar keyifle sohbet edelim. Tabii her zaman olduğu gibi püf noktalarımız ve hayatı anlatan hikayelerimiz de günün tatlısı niyetine. Bol tarifli, lezzetli, keyifli bir haftayı daha geçmişe teslim ediyoruz. Yeni haftada görüşmek dileğiyle Sevgiyle kalın.

diğer bölümler :