Dünyaca ünlü oyuncu Luka Peros, Mehmed: Fetihler Sultanı kadrosuna katıldı

10/10/2024

TRT 1’in sevilen dizisi Mehmed: Fetihler Sultanı, yeni sezonda hem ülkemizce hem de dünyaca ünlü isimlerin yer aldığı güçlü kadrosuyla ekrana geri döndü. Ghassan Massaoud ve Luka Peros’un da yer aldığı Mehmed: Fetihler Sultanı oyuncu kadrosu, izleyicinin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Dünyaca ünlü oyuncu Luka Peros, Mehmed: Fetihler Sultanı kadrosuna katıldı


Osmanlı İmparatorluğu’nun en önemli padişahlarından Fatih Sultan Mehmed’in hayatını anlatan Mehmed: Fetihler Sultanı, yeni sezonda izleyicilere sürprizler sunmaya devam ediyor. Dünyaca ünlü Hollywood oyuncusu Ghassan Massoud, ikinci sezonda da dizideki yerini korurken La Casa de Papel dizisinde Marsilya karakteriyle tanınan Luka Peros da, Mehmed: Fetihler Sultanı kadrosuna katıldı.

Ünlü oyuncu Luka Peros, Giovanni Giustiniani rolüyle Mehmed: Fetihler Sultanı’nda

La Casa de Papel dizisinde canlandırdığı Marsilya karakteriyle uluslararası ün kazanan Luka Peros, 18. bölümünden itibaren Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinde yer alacak. Ünlü oyuncu Luka Peros dizide, Bizans İmparatorluğu’nun son dönemlerinde önemli bir rol oynayan komutan Giovanni Giustiniani karakterini canlandıracak. Giovanni Giustiniani, özellikle İstanbul’un Osmanlılar tarafından fethedildiği dönemde şehrin savunmasında kritik bir görev üstlenmiş bir isim olarak biliniyor.

Mehmed: Fetihler Sultanı Oyuncu kadrosu

Mehmed: Fetihler Sultanı, her salı izleyenleri ekranlara kilitlemeye devam ediyor. İstanbul’un fethini konu alan yapımın kadrosunda Serkan Çayoğlu, Selim Bayraktar, Seçkin Özdemir, Tuba Ünsal, Luka Peros, Ghassan Massoud gibi ünlü isimlerin yanı sıra, Sinan Albayrak, Esila Umut, Sena Çakır, Kenan Çoban, Ertuğrul Postoğlu, Osman Soykut, Ali Sinan Demir, Beyti Engin, Mim Kemal Öke, Kaan Yalçın ve Ali Buhara Mete, Emel Özcan gibi başarılı oyuncular da yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Selahattin Sancaklı ve Yıldıray Yıldırım üstlenirken, senaryosunu Ozan Bodur ve ekibi kaleme alıyor.