Mehmed: Fetihler Sultanı ikinci sezonuyla dönüyor

9/10/2024

Mehmed: Fetihler Sultanı, ikinci sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İlk sezonuyla büyük ilgi gören Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin yeni sezon fragmanı sosyal medyada büyük ses getirdi.

Mehmed: Fetihler Sultanı ikinci sezonuyla dönüyor


Mehmed: Fetihler Sultanı 2. sezonuyla yakında TRT 1 ekranlarına geri dönüyor. Osmanlı padişahı Fatih Sultan Mehmed’in hayatını konu alan dizi, ilk sezonunda olduğu gibi izleyiciyi ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Dizinin tanıtım fragmanı, kısa sürede en çok konuşulan konular arasına girdi.

Yeni Sezon Fragmanı büyük yankı uyandırdı

Dizinin yeni sezon tanıtımında yer alan "Ya Fettah, ya Fettah, ya Fettah! Allah'ımıza hamdolsun Sultanım. Peygamber Efendimizin (sallallahu aleyhi ve sellem) müjdesine nail oldunuz. Bu kapıdan geçene kadar Sultan Mehmet idiniz. Şimdi çağlar ötesinde dahi anılacak Fatih oldunuz, hünkârım" sözleri sosyal medya platformlarında büyük ilgi gördü.

Mehmed: Fetihler Sultanı Kadrosuna yeni oyuncular katılıyor

Serkan Çayoğlu, Selim Bayraktar, Serdar Gökhan, Seçkin Özdemir, Tuba Ünsal gibi ünlü isimlerin ve Ghassan Massoud ile Luka Peroš gibi ünlü Hollywood yıldızlarının yer aldığı yapıma bu sezonda Korel Cezayirli, Erdal Küçükkömürcü ve Willma Elles gibi başarılı oyuncular dahil oldu.

Nefes kesen hikaye devam ediyor

Selahaddin Sancaklı ve Yıldıray Yıldırım’ın yönetmenliğini üstlendiği Mehmed: Fetihler Sultanı, güçlü hikayesi ve dikkat çekici sahneleriyle ikinci sezonda da izleyicilerin ilgisini çekmeye devam edecek.

Mehmed: Fetihler Sultanı 2. Sezon Tanıtımı