İşte Teşkilat’ın yeni sezon kadrosu

9/25/2024

Teşkilat, bugüne kadar sayısız başarılı operasyona imza atan ekibin daha tehlikeli ve zorlu düşmanlarla yüzleşeceği yeni hikayelerle geri dönüyor. Oyunun kurallarını yeniden belirleyecek olan sezon, yepyeni karakterler ve hikayelerle izleyicilerin karşısına çıkacak.

İşte Teşkilat’ın yeni sezon kadrosu


TRT 1’de izleyiciyi ekrana kilitleyen Teşkilat dizisi, 5. sezonuyla 21 Eylül Pazar günü başladı. - Bu sezon, "Altay’dan Tuna’ya" temasıyla yepyeni bir hikaye ve karakterler seyirciyle buluşan Teşkilat dizisinin kadrosuna Altay karakteriyle Tolga Sarıtaş ve Neslihan Tuna karakteriyle Aybüke Pusat’ın yanı sıra birçok yeni oyuncu katıldı.

Teşkilat Dizisi 5. Sezon Kadrosu ve Karakterleri

Teşkilat, yeni sezonda Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat, Yunus Emre Yıldırımer, Tuvana Türkay ve daha birçok yeni oyuncuyu kadrosuna dahil etti. “Altay’dan Tuna’ya” temasıyla heyecan ve aksiyon dolu yeni bir hikayeye başlayan Teşkilat ‘ın 5. sezonunda yer alacak olan yeni oyuncularını ve karakterlerini tanıyalım.

Altay (Tolga Sarıtaş): Yüzbaşı Altay, korkusuz ve cesur bir liderdir. Düşmanları arasında "Kurtbey" adıyla nam salmış, onları dize getirmiştir. Vatanı ve sevdikleri için her şeyi göze alabilecek biridir.

Neslihan (Aybüke Pusat): Kayıplarına ve ihanetlere rağmen asla pes etmeyen Neslihan, vatani görevine kararlılıkla devam eder. Hem masada hem de sahada asla boyun eğmeyen güçlü bir karakterdir.

Korkut (Yunus Emre Yıldırımer): Sevdiklerini kaybettikten sonra hayatındaki tek amacı intikam olmuştur. Bu yolda hiçbir tehlikeden korkmayan ve cesaretinden ödün vermeyen biri olarak yoluna devam eder.

Kate (Tuvana Türkay): Soğukkanlı ve acımasız bir CIA ajanı olan Kate, Tufan'ın perde arkasındaki akıl hocasıdır. İkisi arasındaki evlilik gerçek bir birliktelik olup, bir oyun değildir.

Tufan (Murat Aygen): Dışarıdan bakıldığında başarılı bir iş adamı gibi görünen Tufan, Kate ile olan evliliği sayesinde büyük bir servet edinmiştir. Kendini günün birinde bir ülkenin yönetiminde hayal edecek kadar hırslıdır.

Makinist (Ushan Çakır): Kate’in en güvendiği saha ajanlarından biri olan Makinist, hem tehlikeli hem de kurnaz bir karakterdir. Ancak Kate’e olan sadakatinin arkasında aslında derin bir korku yatmaktadır.

Uzay (Serdar Yeğin): Ekipteki herkesin güvenini kazanmış olan Uzay, zor anlarda soğukkanlılığı ve zekasıyla ekibin kurtarıcısıdır. Mantığı ön planda olan bir karakter olmasına rağmen, bazen duygularına kapıldığı anlar da olur.

Nazlı (Melisa Akman): Kendi alanında en yeteneklilerden biri olan Nazlı, zorluklara rağmen asla pes etmemiştir. Ancak yaşadığı olaylar onun pozitifliğini ve odaklanmasını zaman zaman zorlaştırmaktadır.

Sedat (Eren Hacısalihoğlu): Hamdi’nin güvendiği adamlarından biri olan Sedat, Korkut’un ekibe katılmasından rahatsızdır ve onun zayıf bir anını yakalamaya çalışır. Sedat'ın asıl amacı, Hamdi'nin yerine geçmektir.

Güniz (Özlem Maden): Hamdi’nin karısı olan Güniz, zor bir evliliğin içinde olmasına rağmen güçlü tarafın yanında kalmanın doğru olduğunu düşünmektedir. Mutsuzluğunu saklamaya çalışır.

Hamdi (Murat Han): Dışarıya karşı dost canlısı gibi görünse de aslında sert ve acımasız bir liderdir. Korkut onun gözüne girmeyi başarır, ancak İstanbul’a geldiklerinde Hamdi’nin aslında bir mafya lideri olduğu ortaya çıkar.

Akif Başkan (Adnan Biricik): Tecrübesi ve stratejik zekasıyla ekibin vazgeçilmez lideridir. Soğukkanlı kararlarıyla her zaman ekibi başarıya ulaştırmayı başaran bir karakterdir.

diğer haberler: