Teşkilat’ın 5. sezonu 22 Eylül’de başlıyor

9/20/2024

TRT 1’in sevilen dizisi Teşkilat, yeni sezonuyla 22 Eylül Pazar akşamı ekranlara dönüyor. Beşinci sezon “Altay’dan Tuna’ya”, yepyeni bir hikaye ve yeni karakterlerle izleyicinin karşısına çıkacak. Tolga Sarıtaş’ın Yüzbaşı Altay karakteriyle katıldığı yeni sezon, şimdiden büyük merak uyandırıyor.

Teşkilat’ın 5. sezonu 22 Eylül’de başlıyor


Teşkilat, milyonların ilgiyle takip ettiği beşinci sezonu ile geri dönüyor. Dizinin “Altay’dan Tuna’ya” adlı yeni bölümleri, aksiyon dolu sahneleri ve derin hikayesiyle izleyiciyi ekrana kilitleyecek. Teşkilat, 22 Eylül Pazar akşamı ilk bölümüyle yeniden TRT 1’de olacak.

Teşkilat, yeni karakterler ve yepyeni hikayelerle dönüyor


Teşkilat dizisinin yeni sezonunda Tolga Sarıtaş, Yüzbaşı Altay karakteriyle kadroya dahil olacak. Dizinin hayranları, Sarıtaş’ın katılımıyla birlikte hikayenin nasıl şekilleneceğini merakla bekliyor. Teşkilat, vatansever kahramanların mücadelelerini ve ülkenin birliğini koruma yolundaki tehlikeli operasyonlarını gözler önüne serecek.

Gerilim ve aksiyon dolu operasyonlara hazır olun


Teşkilat, bugüne kadar birçok başarılı operasyona imza atan ekibin daha zorlu ve tehlikeli düşmanlarla karşı karşıya geleceği yeni hikayelerle dönüyor. Oyunun kurallarını yeniden yazacak olan bu sezon, yeni karakterleri ve hikayeleriyle ekranlara gelecek. Seyircilere heyecan dolu anlar yaşatacak yeni sezon 22 Eylül Pazar akşamı TRT1 ekranlarında.

Teşkilat 5. Sezon Fragmanı