Teşkilat’ın 115. bölümünde aksiyon devam ediyor

10/11/2024

Teşkilat, aksiyon dolu 115. bölümüyle 13 Ekim Pazar akşamı TRT 1 ekranlarında olacak. Altay, herkesin peşinde olduğu çantayı Neslihan’a ulaştırmaya çalışırken büyük tehlikelerle karşı karşıya kalacak. Neslihan ise hem çantayı düşmanlardan almak hem de Altay'ı kurtarmak için mücadele edecek. Teşkilat’ın yeni bölümü yine nefes kesecek aksiyon ve heyecan dolu olaylarla ekranlara gelecek.

Teşkilat’ın 115. bölümünde aksiyon devam ediyor


Teşkilat 115. bölümde Altay, eline geçirdiği çantayı Neslihan’a ulaştırmaya çalışırken büyük bir kaçış planı yapar. Neslihan ve ekibi, çantanın ne kadar önemli olduğunu anlayıp onu geri almak için harekete geçer. Bu arada, Hamdi'nin yaptığı hamle Korkut'u tehlikenin ortasına sürükler. Teşkilat’ın merak edilen yeni bölümü 13 Ekim Pazar akşamı izleyicilere heyecan dolu dakikalar yaşatacak.

Altay’ın tehlikeli görevi

Teşkilat’ın yeni bölümünde Altay, çantayı güvenli bir şekilde Neslihanlara ulaştırmaya çalışırken kendini tehlikeli bir maceranın içinde bulur. Çantayı korumak için her türlü tehlikeye göğüs geren Altay, düşmanlarla kıyasıya bir mücadeleye girer. Neslihan ve ekibi ise Altay’ın izini sürmeye devam ederken bir yandan da Altay’ın güvenliğini sağlamaya çalışır.

Korkut büyük bir tehlikenin eşiğinde

Hamdi’nin beklenmedik hamlesi, Korkut’u zor bir duruma sokar. Rakiplerinin tehdidi karşısında gerilim artarken Korkut, görevini riske atmamak için soğukkanlılığını korumaya çalışır. Ancak işler ters giderse, Korkut hem görevini hem de hayatını riske atmak zorunda kalacaktır.

Teşkilat 115. Bölüm Fragman

diğer haberler: