Teşkilat 114. bölümde heyecan dorukta

10/4/2024

Milyonların heyecanla takip ettiği Teşkilat, 5. sezonun 114. bölümüyle izleyicileri yine ekran başına kilitleyecek. Pazar akşamı yayınlanacak bölümde, Altay hayatını tehlikeye atarak kritik bir görevi üstleniyor. Neslihan ise ülkenin geleceği için önemli bir krizi çözmeye çalışıyor.

Teşkilat 114. bölümde heyecan dorukta


Teşkilat’ın merakla beklenen 114. bölümünde gerilim dolu anlar yaşanacak. Altay, bomba yüklü aracı etkisiz hale getirmek için hayatını tehlikeye atarken, düşman Makinist’i kaçırmak için planlarını devreye sokar. Neslihan, bu kaçırma olayını önlemek için tüm ekibi harekete geçirir. Teşkilat’ın aksiyon ve gerilim dolu merakla beklenen yeni bölümü Pazar akşamı TRT 1 ekranlarında.

Altay ve Neslihan arasında gerilim artıyor

Altay ve Neslihan arasında bitmeyen gerilim, görev sırasında iyice tırmanacak. Heyecanla beklenen yeni bölümde Altay, Makinist’in kaçırılmasını önlemek ve kardeşiyle ilgili izleri bulmak için büyük bir mücadele verecek.

Neslihan ise ülkenin geleceği için hayati öneme sahip çantayı geri almaya çalışırken, düşmanla amansız bir savaş içine girer. Bu sırada, Hamdi’nin karanlık dünyadan çekilme kararı Korkut’un operasyonunu derinden etkiler ancak Hamdi’ye yapılan saldırı, Korkut’a yeni fırsatlar sunacaktır.

Teşkilat 114. Bölüm Fragmanı

diğer haberler: