Teşkilat 117. bölümde Altay ve Neslihan’ın tehlikeli görevi

10/25/2024

TRT 1’in sevilen aksiyon dizisi Teşkilat, 27 Ekim Pazar akşamı 117. bölümüyle izleyicileri ekrana kilitleyecek. Altay ve Neslihan, önemli verilere ulaşmak için kritik bir göreve başlarken Korkut açığa çıkmamak adına dikkatli adımlar atmak zorunda kalacak.

Teşkilat 117. bölümde Altay ve Neslihan’ın tehlikeli görevi


TRT 1 ekranlarında pazar akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Teşkilat, 27 Ekim Pazar akşamı yayınlanacak yeni bölümüyle heyecanı doruğa taşıyor. Neslihan’ın kritik kararıyla ekipler, çantadaki verilerin bir kısmına ulaşmayı başarır. Ancak düşmanlar harekete geçmişken, Altay ve ekibin önünde zorlu bir görev daha vardır. Teşkilat severleri Pazar akşamı heyecan ve tehlike dolu bir bölüm bekliyor.

Çantadaki verilere ulaşabilecekler mi?

Çanta, Makinist’in elindeyken imha edilen içerik nedeniyle Kate’in planları boşa çıkar. Buna rağmen, ekipler Altay’ın yardımıyla çantadaki verilerin yarısına erişir. Ancak daha fazlasını elde etmek için Altay ve Neslihan yeni bir strateji belirlemek zorundadır ve bu tehlikeli yolculuk, yeni riskler doğuracaktır.

Altay ve Neslihan verilere erişebilmek için yepyeni bir strateji izlemeye başlar. Sahaya birlikte inen ikili için süreç baştan başlarken Altay, kardeşini kaybetmenin yarattığı acıyla bir kez daha yüzleşmek zorunda kalacaktır.

Korkut’un sırrı açığa mı çıkıyor?

Korkut’un açığını yakalamak isteyen Güniz ve Sedat, Zeynep’i Hamdi’nin evine getirir. Korkut, Zeynep’i karşısında görünce Sedat’ın planlarını fark eder ve ifşa olmamak için daha temkinli hareket etmesi gerektiğini anlar. Artık tüm ekip için tehlike her zamankinden daha büyüktür.

“Teşkilat Altay’dan Tuna’ya” heyecan dolu yeni bölümleriyle her pazar akşamı

TRT 1’de.Teşkilat 117. Bölüm Fragman

diğer haberler: