Teşkilat Reyting Sonuçlarında Zirvede

6/3/2024

TRT 1 ekranlarına geldiği günden bu yana ilgiyle izlenen Teşkilat, 2 Haziran Pazar günü yayınlanan 110. Bölümüyle günün en çok izlenen dizisi oldu.

Teşkilat Reyting Sonuçlarında Zirvede


TRT 1’in en sevilen dizilerinden olan “Teşkilat” dün akşam heyecan ve aksiyon dolu sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitledi. Teşkilat 110. Bölümüyle reytinglerin ve sosyal medyanın zirvesinde yer aldı.
 

2 Haziran Pazar Reyting Sonuçlarında Teşkilat zirvede yer aldı

Tüm Türkiye’nin büyük bir ilgiyle izlediği Teşkilat dizisinin 110. Bölümü, 2 Haziran Pazar günü yayınlandı. Teşkilat dün akşam TOTAL’de, 4.55 izlenme oranı, AB'de 4.24 izlenme oranı, ABC1’de 4.39 izlenme payı alarak, reyting sonuçlarında adını zirveye yazdırdı ve pazar gününün en çok izlenen dizisi oldu.
 

Teşkilat 110.Bölümde neler yaşanmıştı?

Teşkilat’ın 110. Bölümü’nde; Sena’nın ölümüyle tüm ekip büyük bir üzüntü yaşarken, Korkut ise olanların hesabını sormak için katilin peşine düştü. Katilinin cezasını kendi kesmek isteyen Korkut, Gündüz’ün kardeşini polislere teslim etti.

Diğer tarafta örgüte giden kargonun yeri tespit edildi. Ömer ve Neslihan hem sahadan hem masadan harekât planı hazırladı. Ömer’in durumu gittikçe daha da kötüye gidince Neslihan yeni bir hamle yaptı. Neslihan, Çetin’i köşeye sıkıştırarak Ömer’e enjekte edilen biyolojik silahı üreten kişi ve laboratuvarın İsviçre’de olduğunu öğrendi.
 

Ömer Ölümle Burun Buruna

Örgüte yapılacak olan sevkiyatın tamamlanmadan durdurulması için Ömer ve Pehlivan, Lübnan'a doğru yola çıktı. Ele geçirilen sistemin imha edilmesi için siha ekipleri göreve hazır bir şekilde beklerken operasyon sırasında Ömer’in fenalaşması ortalığı karıştırdı.

Neslihan, İsviçre’de Ömer’i kurtaracak olan ilacı ele geçirirken, Ömer ise sihaların operasyonuna rağmen depoyu terk edemeyince bambaşka bir tehlikeyle burun buruna geldi.
 

Teşkilat Dizisi Kadrosu

Teşkilat dizisinin başrollerinde Murat Yıldırım (Ömer Atmaca), Aybüke Pusat (Neslihan Erdemsoy), Yunus Emre Yıldırımer (Korkut Sönmezay), Sarp Levendoğlu (İbrahim Karahoca) gibi başarılı isimler yer alıyor. Dizinin yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar üstlenirken yönetmen koltuğunda ise Burak Arlıel oturuyor.
 

‘Teşkilat’, yeni bölümleriyle her pazar saat 20:00 de TRT 1 ekranlarında.