Teşkilat, 5. sezon tanıtımı yayınlandı

8/23/2024

TRT 1'in sevilen dizisi Teşkilat, 5. Sezon tanıtımıyla izleyicileri ekrana kilitledi. Yeni sezonda heyecan verici bir tema ile devam edecek olan dizi, yeni karakterler ve sürükleyici hikayesiyle geri dönüyor.

Teşkilat, 5. sezon tanıtımı yayınlandı


TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve milyonlarca izleyiciyi ekran başına kilitleyen Teşkilat, 5. Sezonu için hazırlıklarını tamamladı. Teşkilat’ın beşinci sezon tanıtım videosu, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve izleyenler tarafından heyecanla karşılandı.

Teşkilat ekibini yeni maceralar bekliyor


Teşkilat, beşinci sezonunda da izleyicilere soluk kesen bir macera sunmaya hazırlanıyor. Dizinin ana karakterleri bu sezon da zorlu mücadeleler verecek, dostluk ve aşk sınavlarından geçecek. Teşkilat ekibi, her zamanki gibi Türkiye'nin dört bir yanını kapsayan operasyonlarda yer alarak, ülkenin güvenliğini korumak için mücadele edecek.

Teşkilat yeni bölümler ile izleyici karşısına çıkmaya hazır


Başrolde Murat Yıldırım ve Deniz Baysal Yurtcu’nun yer aldığı dizide Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Yunus Emre Yıldırımer, Levent Can, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say, Yunus Narin ve Seren Deniz Yalçın gibi deneyimli isimler yer alıyor. Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği Teşkilat, güçlü kadrosu ve dinamik senaryosuyla beşinci sezonda da büyük ilgi görecek.

Teşkilat, her pazar TRT 1 ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya devam edecek.

Teşkilat dizisinin yeni sezon tanıtım videosunu izlemek için tıklayın.